Foci

Argentin csatárai repítették a Cityt

Carlos Tévez triplázott, Sergio Agüero két gólt lőtt, a Manchester City pedig 6-1-re nyert a Norwich vendégeként a Premier League-ben.

Ugyan az első nagy helyzet a hazai pályán játszó Norwich City előtt adódott (Lescott a gólvonalról tisztázta Holt fejesét), a vezetést a vendégek szerezték meg, a 18. percben Carlos Tévez a tizenhatos előteréből bombázott a rövid felsőbe. Paul Lambert, a Kanárik menedzsere a szünetben azért biztosan rákérdezett Ruddy kapusnál, miért nem tudta fogni.

Szűk tíz minutummal később újra a City argentin csatárkettőse varázsolt, Sergio Agüero előbb Tévezhez játszott, utóbbi sarokkal passzolt vissza, Kun pedig a hálóba lőtt. A Norwich ugyan nem omlott össze a két bekapott góltól, mindenesetre a hazaiak nem sok vizet zavartak már a szünetig.

Nem úgy az újrakezdés után, Andrew Surman ugyanis egy kipattanót értékesítve szépített. A folytatásban a City uralta a játékot, majd az utolsó negyedóra felé közeledvén megint lecsaptak az argentinok, előbb Tévez, majd Agüero talált be, így a 75. percben már 4-1-re vezettek a vendégek. Mindkét gólt a csereként beálló Yaya Touré készítette elő.

Hatot hintett a Manchester a Norwichnak:


city 6-1 by Futbol2101

Tévez még megszerezte saját maga harmadik, csapata ötödik találatát, majd az utolsó pillanatokban Adam Johnson is feliratkozott a góllövők közé, a City így 6-1-el gázolt át a Norwichon és két pontra csökkentette hátrányát a városi rivális United mögött.

Eredmény – Premier League, 34. forduló
Norwich City – Manchester City 1-6 (0-2)
Gólszerzők: Surman (51.) illetve Tévez (18., 73., 80.), Agüero (27., 75.), A. Johnson (92.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik