Foci

Balotelli csak győztesként hagyja ott Angliát

A Manchester City balhés olasz támadójának ügynöke szerint a tehetős klub nem akarja eladni a bajkeverő olasz labdarúgót.

Mario Balotelli mindig elintézi, hogy a hírek róla szóljanak. Ugyan csapata, a Manchester City nélküle használta ki a városi rivális United botlását szerdán, a szigetországi lapok így is a balhés támadóval foglalkoztak csütörtökön.

Mint ismert, Balotelli ámokfutott egy jót az Arsenal ellen, aminek piros lap lett a vége. Roberto Mancini hétfőn ki is kelt magából és kijelentette, ő végzett a csatárral, aki ebben a szezonban már nem fog játszani és nyáron akár el is adhatják. A játékos azóta bocsánatot kért viselkedéséért.

Ezúttal ügynöke, Mino Raiola jelentette ki, szó sincs arról, hogy a City a nyáron eladná Balotellit: „Épp Manchesterben vagyok, de nem átigazolási ügyben. Beszéltem Marióval és Mancinivel is, volt köztük ugyan némi feszültség, de már mindketten lehiggadtak” – így az ügynök.

Raiola azt is elárulta, hogy Balotelli Olaszországban szeretné befejezni a karrierjét, de még sikereket akar elérni Angliában is, így két, vagy akár több évig is a Manchester Citynél maradna.

„Ha elhagyja majd Angliát, azt győztesen szeretné megtenni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik