Foci

Győzelmével már harmadik a Malaga

A Malaga hazai pályán 3-0-ra legyőzte, a szinte az egész mérkőzést emberhátránybán játszó Racing Santadnert a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Négy perc telt el a talákozóból, és máris villant a piros lap: Francis Perez szabálytalankodott a tizenhatoson belül, így rögtön mehett vissza az öltözőbe. A megítélt büntetőt azonban Cazorla kihagyta, így megúszta az esetet kapott gól nélkül a Racing.

A ligatuolsó santander ellen nagy feladat várt a Malagára, ugyanis a tízemberes védekezést feltörni nem egyszerű mutatvány. Azonban a 22. percben ez mégis sikerült, Isco tekert mesterien a bal felsőbe (1-0). A hazaiak dominanciáját jól mutatja, hogy a Racingnak mindössze két kapura tartó lövése volt a találkozón, míg a Malagának 24. Így nem volt meglepő, hogy a kék-fehérek tovább növelték előnyük, igaz erre a 64. percig kellett várnia a publikumnak. Ekkor a tizenegyest hibázó Cazorla kapott egy zseniális passzt, majd az átvétel után higgadtan betalált (2-0).

Hat perccel a lefújás előtt érkezett a harmadik is: Ruud van Nistelrooy volt eredményes, így győzelmével a Malaga feljött a tabella harmadik helyére, egy ponttal megelőzve a Valenciát, míg a Racing Santander továbbra is sereghajtó.

A háromgólos siker jelen esetben a harmadik helyet jelentette a Malagának:

Ererdmény – Primera Division, 31. forduló
Malaga-Racing Santander 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Isco (22.), Cazorla (64.), van Nistelrooy (84.)
Piros lap: Perez (4.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik