Foci

Kilenc nap után lemondott a vezetőedző

Alig több mint egy hét után távozott posztjáról Georgi Ivanov, a bolgár labdarúgó-bajnokságban szereplő Levszki Szófia múlt kedden kinevezett vezetőedzője.

A klub pénteken jelentette be az együttes korábbi csatárának távozását, de azt egyelőre nem közölte, ki irányítja majd a csapatot vasárnap, a városi rivális Lokomotiv elleni rangadón.
Ivanov harmadik alkalommal ült le a Levszki kispadjára azt követően, hogy a novemberben kinevezett Nyikolaj Kosztov múlt hétfőn lemondott a posztról. A Levszkivel játékosként 1997 és 2009 között hat bajnoki címet és négy Bolgár Kupát nyert Ivanov irányításával a csapat a legutóbbi két mérkőzését egyaránt 1-0-ra elveszítette, s jelenleg az ötödik helyen áll, kilenc ponttal lemaradva az ősi rivális, listavezető CSZKA Szófiától.

A klub állítólag már tárgyalt Sztanimir Sztojlov korábbi szövetségi kapitánnyal, aki 2004 és 2008 között dolgozott a Levszkinél, s az UEFA Kupa 2005-2006-os kiírásában a negyeddöntőben, majd a 2006-2007-es idényben a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt az együttessel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik