Foci

Az utolsó percben nyert a Granada és a Zaragoza

A Granada a Racing Santandert, míg a Zaragoza a Gijont győztle a 90. percben szerzett mindent eldöntő találattal a spanyol bajnokságban.

Az elmúlt két mérkőzésen vereséget szenvedő Granada a ligautolsó santanderiekhez látogatott, és már az első félidőben megszorongatták a hazaiakat: a 32. percben Ighalo lövése a kapufán csattant. A második játékrészben is mindent megtettekek a vendégek a győzelemért, azonban a gól nem jött össze egészen a 90. percig: ekkor a játékvezető a büntetőpontra mutatott és Guilherme Siqueira bevágta a tizenegyest (0-1).

Az utolsó előtti Gijon is hasonlóan szerencsétlenül járt a 18. helyezett, Pintér Ádámmal a kezdőben felálló Zaragoza ellen: Helder Postiga a vendégeknek szerezte meg a vezetést, de a Gijon egalizálni tudott Eguren találata révén. Sokan már elkönyvelték a pontosztozkodást, ám az utolsó perc hozta meg itt is a fordulatot: Angel Lafita nem kegyelmezett a Gijonnak (1-2).

Az alsóházban továbbra is a Zaragoza a legjobb kieső a maga 18. helyezésével, három ponttal megelőzve a 19. Gijont és szintén hárommal az utolsó Santandert.

Eredmények – Primera Division, 30. forduló
Racing Santander-Granada 0-1 (0-0)
Gólszerző: Siqueira (89., 11-esből)
Sporting Gijón-Real Zaragoza 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Eguren (49.), illetve Postiga (37.), Lafita (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik