Foci

A Vasas nem ereszti a szalmaszálat

A labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának kiesési rangadóján a Vasas a hosszabbításban legyőzte a sereghajtó Zalaegerszeget, és további kapaszkodik.

A sereghajtó ZTE szinte már biztos kiesőnek számít, de az angyalföldieknek hazai pályán létfontosságú volt a három pont begyűjtése, ha tapadni akarnak a veszélyzónából menekülni igyekvő féltucat vetélytársukhoz.

Erre a mérkőzésre a Zalaegerszeg is összekapta magát, de így sem tudta megakadályozni, hogy Tóth Balázs a 7. percben be ne fejelje a piros-kékek vezető gólját, a szünetre 1-0-s hazai előnnyel volnultak a csapatok.

A fordulás után aztán a két csapat szebb korszakaira emlékeztető játékkal lepte meg a Fáy utcába kilátogató szurkolókat.

Igaz, fél órán keresztül nem történt említésre méltó esemény, utána azonban Jasarevic és Brkic révén két életerős lövéssel két perc alatt fordított a ZTE. A Vasas átvette a lendületet, és szinte azonnal egyenlített Dajic szemfüles találatával.

A slusszpoén az utolsó utáni, egészen pontosan a 93. percben történt, szinte a lefújás pillanatában Kovács Gábor egy lepattóból bebólintotta a Vasas győztes gólját, életben tartva a piros-kék élvonalbeli reményeket.

Eredmény – Labdarúgó OTP Bank Liga, 21. forduló
Vasas-Zalaegerszeg 3-2 (1-0)
Gólszerzők: Tóth B. (7.), Dajic (78.,), Kovács G. (92.), illetve Jasarevic (72.), Brkic (74.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik