Foci

Szívrohamba halt bele egy focista Indiában

Szívroham következtében életét vesztette egy futballista egy alacsonyabb osztályú indiai mérkőzésen.

A helyi labdarúgó-szövetség (AIFF) közleménye szerint D Venkatesh, a Bangalore Mars 27 éves támadója egy területi összecsapáson esett össze a pályán, ahol azonban nem volt orvosi segítség. Játékostársai sebtiben béreltek egy tuk-tukot (motoros riksa), azzal szállították kórházba, ott azonban már nem tudtak segíteni rajta.

A tragédia egy dél-indiai városban, Bengaluruban történt, ahol egy 2004-es kupadöntőben a brazil csatár, Cristian Junior szintén egy futballmérkőzésen vesztette életét. A dél-amerikai az egyik legnagyobb múltú indiai csapat, a Dempo játékosa volt, együttesével egy kupadöntőben játszott, amikor a támadó ütközött az ellenfél kapusával és már nem tudták megmenteni az életét.

Mint ismert, az elmúlt hétvégén az angol labdarúgó FA-kupában történt majdnem tragédia, Fabrice Muambát, a Bolton Wanderers védőjét a pályán kellett újraéleszteni a Tottenham elleni elődöntőben – a találkozót félbeszakították. Muamba állapota azóta javul.

Szerdán újabb szívrohamról érkezett jelentés, a spanyol harmadosztályban Sergio Granero esett össze a gyepen, őt is kórházban ápolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik