Foci

Vass László is Litvániába tart

Vass László, Csank János „örökös pályaedzője’” jelenleg munkanélküli. Nincs csapata. Meglehet, hamarosan Litvániában köt ki.

Csank János és Vass László utoljára Zalaegerszegen dolgoztak együtt, ahol Vass saját bevallása szerint sem volt megfelelő a szereplés. Valóban, a hét meccsből egy pont az édeskevés… Nem csoda, ha az azóta jelentős anyagi gondokkal küszködő zalai csapat tulajdonosa 2011. augusztus 27-én megköszönte az edzőpáros munkáját.

Új hír, hogy László Csaba, aki jelenleg litván szövetségi kapitány – 2+2 éves szerződést kötött januárban – megkereste Vass Lászlót, hogy mivel a litván válogatott edzői stábja még nem állt föl, másodedzőként legyen segítségére. Vass örömmel elvállalná a munkát, ami attól is függ, hogy a március 17-én esedékes litván tisztújító közgyűlésen marad a régi elnök. Ha igen, akkor egészen biztosan megkapja a megbízást, ha nem akkor is valószínű, hiszen László Csaba biztos szerződése tudatában saját csapatot építhet.

„Még nem dolgoztam válogatott mellett, ezért is lenne nagy kihívás a litván munka számomra. 62 éves pro licence-s edző vagyok, ezért is szeretném magam kipróbálni ebben a szerepben” – nyilatkozta a dinosport.hu -nak Vass László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik