Foci

Tévez a tarcsiban tér vissza

Carlos Tévez, a Manchester City argentin támadója kedden egy tartalékmeccsen térhet vissza a pályára.

A remek képességekkel megáldott labdarúgó Roberto Mancini vezetőedzővel különbözött össze még öt hónappal ezelőtt, az olasz edző szerint Carlos Tévez megtagadta a játékot a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában. Jöttek magyarázatok innen is, onnan is, a végeredmény az lett, hogy az Angliából elvágyódó labdarúgó öt hónapja nem játszott tétmeccsen.

A téli átigazolási szezonban úgy tűnt, hogy Milánóban köt ki a dél-amerikai, a transzfer azonban meghiúsult. Tévez egyébként az elmúlt öt hónapból hármat engedély nélkül Argentínában töltött, azonban nemrégiben visszatért a ködös Albionba és elnézést kért. Még a hatheti fizetésmegvonás elleni fellebbezését is visszavonta, azaz közel 10 millió fontról mondott le.

Úgy tűnik Mancini is megenyhült, mivel azt követően, hogy korábban kerek-perec megmondta Tévez nála többet nem játszik, legutóbb már úgy fogalmazott, ha olyan állapotban lesz, akkor beveti. Kezdésként a második csapatnál lép pályára az argentin, aki kedden, a Preston elleni tartalékoknak rendezett Ligakupa-meccsen játszik újra tétmérkőzést.

A nagy felhajtásra való tekintettel az eredetileg szerdára kiírt összecsapást kedden kora délután rendezik meg zárt kapuk mögött, a City edzőközpontjában. Mancini a tervek szerint a helyszínen tekinti meg a tékozló fiút.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik