Foci

Bogdánék simán kikaptak a Chelsea otthonában

Nem született meglepetés: a Chelsea győzni tudott a Bolton ellen a Premier League-ben. A QPR derbit bukott a Fulham ellen.

Ismét Bogdán Ádám állt a kapuban a Bolton Wanderers együttesében, de ezúttal nem tudott olyan bravúrokat bemutatni, amely hozzásegítette volna a kiscsapatot ahhoz, hogy a Chelsea otthonában gyarapítsa pontjai számát.

Van mit gyarapítani, hiszen a Bolton a kiesés ellen küzd, igaz, a londoniaknak is égető szüksége volt a pontokra, hiszen várhatóan az Arsenallal nagy harcot folytat majd a 4. hely megszerzéséért, amely még BL-indulást feltételezne. A vetélytárs vasárnap a Tottenham otthonában vív hatalmas derbit.

Az első félidő rendkívül unalmas volt a Stamford Bridge-en, a második játékrész elején szerzett David Luiz gól viszont megadta a 45 perc alaphangulatát. Didier Drogba szöglet után szerzett fejesénél talán kimozdulhatott volna Bogdán, ezzel együtt nem hibáztatható a gólért, és a 79. percben Lampard is betalált a hazaiaknál.

A másik londoni meccsen, egyben szomszédvárak csatáján korán hátrányba került a QPR odahaza a Fulham ellen, ráadásul az Afrika Kupáról visszatérő mali Diakitét a 33. percben kiállították, így reménytelen helyzetbe került a csapat. Buzsáky Ákos a kispadon ült, a 83. percben tette be Mark Hughes a Queens Park Rangersbe, amely hazai vereségével tovább nehezített saját helyzetén. Itt is a kiesés elkerülése lesz a feladat.

A Chelsea meccsének képei:

A Newcastle elszórakozta kétgólos előnyét az edzőt váltó Wolves ellen, míg az utóbbi időben remeklő Sunderland meglepetésre négy góllal kikapott a WBA otthonában. Fülöp Márton a kispadon ült a hazaiaknál.

Eredmények – Premier League
Chelsea – Bolton Wanderers 3-0 (0-0)
gólszerző: David Luis (48.), Drogba (61.), Lampard (79.)
Newcastle – Wolverhampton Wanderers 2-2 (2-0)
gólszerzők: Cisse (6.), Gutierrez (18.), illetve Jarvis (50.), Doyle (66.)
Queens Park Rangers – Fulham 0-1 (0-1)
gólszerző: Pogrebnyak (7.)
piros lap: Diakite (33.)
West Bromwich Albion – Sunderland 4-0
gólszerzők: Odemwingie (3., 49.), Morrison (41.), Andrews (91.)
Wigan – Aston Villa 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik