Foci

Komoly feladat előtt Juhászék

Hátrányból várja a visszavágót az Anderlecht a labdarúgó Európa Ligában. Pályán a Manchester United és Megyeri Balázs csapata.

Nagyüzem lesz ma az Európa Ligában, a második számú európai kupasorozatban a nyolcaddöntőbe jutásért zajló párharcok visszavágóit rendezik.

A magyar válogatott Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht múlt csütörtökön 1-0-ra kapott ki a holland Alkmaar vendégeként, s bár nem könnyű a helyzete, az egygólos hátrány nem tűnik ledolgozhatatlannak. Ha Juhászék nyernek, s továbbjutnak, akkor a görög PAOK-kal, vagy az olasz Udinesével találkoznak a nyolcaddöntőben. Utóbbi két alakulat az első, Olaszországban rendezett összecsapáson 0-0-s döntetlent játszott egymással.

Megyeri Balázs együttese, a görög Olympiakosz egygólos előny birtokában fogadja az orosz Rubin Kazanyt, a magyar hálóőr a visszavágón nem léphet pályára, mivel a múlt keddi mérkőzésen kiállították. A pireuszi együttesnek azonban nincs gondja kapusposzton, Megyerit vélhetően a rutinos Roy Carroll helyettesíti majd, aki az oroszországi meccsen beállítását követő első megmozdulásával kivédte a Megyeri szabálytalan megmozdulása miatt megítélt tizenegyest.

Támadásban azonban lehetnek gondjai az Olympiakosznak, ugyanis szerb válogatott csatára, Marko Pantelic bokaműtéten esett át múlt pénteken, s ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára. Ha a görögöknek sikerül továbbjutniuk, akkor nagy valószínűséggel a Metaliszt Harkivval csapnak majd össze a legjobb 16 között, az ukrán gárda ugyanis 4-0-s előny birtokában fogadja a Salzburgot csütörtökön.

Manchester United-Ajax a STORY4-en
Csütörtökön az angol labdarúgás zászlóshajója, a Manchester United teszi tiszteletét a STORY4-en.
Az odavágón a Vörös Ördögök 2-0-ra diadalmaskodtak az Ajax vendégeként, ám az amszterdamiak korántsem adták fel a küzdelmet.

Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere nem számíthat a torkát fájlaló Wayne Rooney játékára, de így is klasszsiok sora lesz a pályán a hazaiaknál.

A háromszoros BEK-győztes ManUnited a négyszeres első Ajaxot fogadja tehát, ebből mi, nézők biztos, hogy győztesen kerülünk ki. A közvetítés 20 óra 55 perctől kezdődik a STORY 4-en!

A Manchester City már szerdán bejutott a nyolcaddöntőbe, miután hazai pályán 4-0-ra páholta el a címvédő Porto együttesét.

Európa Liga, a legjobb 16 közé jutásért, visszavágók
Valencia (spanyol)-Stoke City (angol) 19 óra (1-0)
Athletic Bilbao (spanyol)-Lokomotiv Moszkva (orosz) 19 ó (1-2)
Twente (holland)-Steaua Bucuresti (román) 19 ó (1-0)
PAOK (görög)-Udinese (olasz) 19 ó (0-0)
PSV Eindhoven (holland)-Trabzonspor (török) 19 ó (2-1)
FC Bruges (belga)-Hannover 96 (német) 19 ó (1-2)
Standard Liege (belga)-Wisla Krakow (lengyel) 19 ó (1-1)
Besiktas (török)-Braga (portugál) 21:05 ó (2-0)
Manchester United (angol)-Ajax (holland) 21:05 ó (2-0)
Sporting Lisboa (portugál)-Legia Warszawa (lengyel) 21:05 ó (2-2)
FC Schalke 04 (német)-Viktoria Plzen (cseh) 21:05 ó (1-1)
Metaliszt Harkiv (ukrán)-Salzburg (osztrák) 21:05 ó (4-0)
Olimpiakosz (görög)-Rubin Kazany (orosz) 21:05 ó (1-0)
Anderlecht (belga)-AZ Alkmaar (holland) 21:05 ó (0-1)
Atlético Madrid (spanyol)-SS Lazio (olasz) 21:05 ó (3-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik