Foci

Mr. X nem jött Diósgyőrbe

Bemutatták a Diósgyőr labdarúgócsapatának négy új játékosát, a sajtóban Mr. X-nek nevezett futballista leigazolása nem sikerült.

Hétfőn délelőtt sajtótájékoztatón mutatták be a labdarúgó NB I. ötödik helyén álló Diósgyőr négy új igazolását, Fernandót, Youssef Sekourt, Vági Andrást és Bernardo FrizonitSzentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója elmondta, hiányposztokra igazoltak.

“Vági András kitűnő alternatívát nyújthat jobb és balhátvédként, Frizoni a bal oldali védő, esetleg középpályás posztján. Youssef Sekour védekező középpályás, aki, ha úgy adódik Mohamadou Abdouraman helyettese lehet és érkezésével lehetőségünk nyílik stratégia repertoárunk bővítésére is. Fernando támadó középpályásként és csatárként vehető számításba, akinek a játékszervezés és befejezés a feladata”idézi Szentes szavait a csapat honlapja, a dvtk.eu.

A szakmai igazgató elárulta, sokat dolgoztak a sajtó által Mr. X-nek nevezett labdarúgó leigazolásán, november óta volt képben a titokzatos játékos, ám végül nem jött össze az üzlet. Új játékos szerződtetését nem tervezik, ugyanakkor Szabó Péter és Illés Richárd Kazincbarcikára, Pál Szabolcs Siófokra kerül kölcsönbe, míg Halgas Tibor és George Menougong sorsa még függőben van.

“Minden energiát mozgósítunk azért, hogy Európa Ligát érő helyen végezzünk” – válaszolt a célkitűzésre vonatkozó kérdésre Szentes.

Benczés Miklós vezetőedző az új érkezőket minőségi igazolásoknak nevezte, emellett szerinte a mennyiségi változás is motivációs pluszt jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik