Foci

Újra egymásnak feszül a két szájharcos

Carlos Tévez még nem játszik a labdarúgó Európa Ligában, így a Manchester City szerdai tréningjén sem vett részt.

A Manchester City bejelentette, hogy Carlos Tévez – aki annak reményében tért vissza Angliába, hogy megmentse jó hírnevét a bajnokesélyes gárdánál – tényleg nem tréningezett a szerda délelőtti edzésen – most viszont oka is volt rá.

A dél-amerikai focista hiába végezte el kedden a mindent átkaroló fizikai és állóképességi teszteket Carringtonban, a csapat táborában, ezúttal a „kisebb” manchesteri brigádnál csak azok a játékosok edzenek együtt a meccs előtt, akik benne vannak az utazókeretben a csütörtök esti Porto elleni Európa Liga-rangadóra, melyre az Estádio do Dragão stadionban kerül majd sor.

Tevez mindössze bő egy órát töltött csapattársaival az edzésközpontban – még Roberto Mancinivel, az együttes menedzserével sem találkozott.

A már négy hónapja Argentínában telelő cselgép azért tért vissza a szigetországba, hogy hozzásegítse csapatát a Premier League megnyeréséhez.

Ha igaz, hogy Mancini akarta, hogy jöjjek, akkor örülök neki, ha ez a médiának szól, akkor nem. Alig várom, hogy újra pályára léphessek, és elcsendesítsem játékommal a kritikusokat. Nem lesz könnyű se nekem, se a szurkolóknak. Mancinivel sokat veszekedtünk, a tavalyi szezonban is voltak már komolyabb vitáink, de hiszem, hogy megbékélünk egymással, hiszen ő is és én is nyertesnek születtünk” – nyilatkozta Tevez a Fox Sports-nak.

Hiába az óriási visszhang Tevez visszatéréséről Európa-szerte, úgy néz ki, hogy a játékos és a menedzser elfelejtették közös múltjukat, és tiszta lappal indulva próbálnak az idény hátralévő részében együtt építkezni.

Ki tudja, a szezon végén lehet, hogy a két szájharcos egymást ölelve borul a Premier League trófeájára?

Tévez így tért vissza Manchesterbe…

…és így a Cityhez:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik