Foci

Egervári lezárta a Sousa-ügyet

A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint méltatlan volt a Videoton edzőjének magyarázkodása.

Kapcsolódó cikkek

Meglehetősen nagy port kavart a napokban az a hír, hogy Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője nem fogadta el Egervári Sándornak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának kézfogását a közelmúltban.

A portugál szakember kedden közleményben magyarázta meg az elmaradt kézfogó okát, szavai alapján korábban csalódott a szövetségi kapitányban. “Hét hónapja a sikeres együttműködés érdekében megállapodtunk valamiben. Ennek ellenére a sajtón keresztül folyamatosan jöttek az üzenetek: kritizált engem, a munkámat, az elképzeléseimet, a döntéseimet – ezáltal a játékosaimat és a klubomat bírálta” – írta Sousa.

Nem kellett sokat várni a reakcióra, Egervári Sándor délután érkezett haza Törökországból, és már nyilatkozott is az mlsz.hu-nak. “Szokatlan eseménnyel indult a törökországi utazás, a Videoton vezetőedzőjének reakciója a kéznyújtásomra éppen olyan méltatlan volt, mint a mai magyarázkodása. Mivel a magyar labdarúgó-válogatott előtt fontos feladatok állnak, értelmetlennek tartom, hogy az időmet és az energiámat Paulo Sousa szavainak megcáfolására fordítsam. A kollégáimmal való esetleges vitáimat én a jövőben is európai módon igyekszem megoldani, ezzel az üggyel pedig a továbbiakban nem szeretnék foglalkozni” – zárta le a maga részéről az ügyet Egervári.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik