Foci

Megint kiborult a Suárez-bili

A megint módfelett modortalan Luis Suárez szégyellheti magát Sir Alex Ferguson szerint.

A szombati Premier League-meccseken történhetett bármi, persze mindenki a MU-Liverpool derbire, azon belül pedig a Suárez-Evra folytatásos adok-kapokra volt kíváncsi.

A két játékos ki is szolgálta a botrányra éhes közvéleményt, Suárez nem fogott kezet Patrice Evrával, így az uruguayi korábbi, súlyos eltiltást érő rasszista szavai után megint csúnyán belegázolt a Manchester francia védőjének lelkivilágába.

Evra válaszul az MU győzelmét hozó meccs után három centire ünnepelt Suáreztől.

A legújabb történések természetesen nem múltak el nyilatkozatbeli nyomok nélkül.

Sir Alex Feguson, a Manchester United edzőlegendája nem kertelt, a Liverpool szégyenének nevezte Suárezt, és felhívta rá a figyelmet, hogy a csatár újabb modortalansága akár nézőtéri zavargáshoz is vezethetett volna, hiszen a szigetországban a rasszizmus nagyon kényes téma.

Rio Ferdinand, az MU védője is osztja trénere felháborodását.

“Suárez leírta magát nálam ezzel az újabb tettével” – mondta Ferdinand, aki, miután látta, hogy az uruguayi nem fog kezet Evrával, megtagadta a kézrázást Suárezzel.

Az elmaradt Suárez-Evra pacsi, és rio Ferdinand azonnali bosszúja:

Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere azt állította, hogy nem látta, mit művelt megint csatára, ezért nincs mit mondani róla, ezzel persze sokaknak kinyitotta a zsebében a bicskát.

Gary Neville, a Vörös Ördögök korábbi játékosa szerint a Premier League része a szenvedély és a feszültség, de a Suárez-Evra sztori nem erről szól.

“Suáreznek megint elgurult a gyógyszere, Dalglish is kellemetlen helyzetbe került. Küzdelemnek, kemény harcnak van helye a pályán, de rasszizmusnak nincs.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik