Foci

Patinás klubnál folytatja Koman Vladimir

A magyar válogatott középpályás a jelenleg a francia másodosztályban vitézkedő AS Monacóhoz szerződött.

A FourFourTwo cikke szerint Koman Vladimir a téli átigazolási szezon utolsó napján csapatot váltott, négy és fél évre írt alá a hercegségbe. Honfitársunk a Sampdoriát hagyta ott, melynek alkalmazásában már 2005 óta állt, ezalatt két szezont kölcsönben töltött, egyet az Avellinónál, egyet pedig a Barinál.

A 18-szoros magyar válogatott Koman az Európa Liga csoportkörét is megjárta a Samppal – percekre volt abban az évben az együttes a BL-től -, az utolsó körben a Debrecen elleni összecsapáson csapatkapitányként játszott a Puskás Ferenc Stadionban.

Az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott a Kék Gyűrűsöknél, mivel májusban lejárt volna a szerződése. Ő azonban nem akart az olasz együttesnél maradni, többször is hangoztatta, hogy távozna a Serie B-be csúszó gárdától. A Samp csak ezen a napon tudott még anyagi hasznot húzni értékesítéséből, a fáma szerint egy és kétmillió euró közti összegért váltott klubot.


A szebb napokat is megélt
Monaco jelenleg a francia másodosztály 18. helyén tanyázik, ugyanakkor a dúsgazdag orosz Dmitrij Rjibolovlov személyében minden bizonnyal megérkezett a megmentő a csapathoz. Egyébként az AS-nél felmerült a Zenit Szentpétervárt erősítő Huszti Szabolcs neve is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik