Foci

Gyepes szerződést bontott Angliában

Gyepes Gábor közös megegyezéssel felbontotta szerződését, amely eredetileg 2012 nyaráig kötötte volna a Cardiff City focicsapatához.

A magyar válogatott védő 2008 augusztusában írt alá két évre szóló megállapodást a cardiffi vezetőséggel, amely 2009-ben automatikusan meghosszabbodott – a kontraktusban szerepelt, hogy amennyiben a futballista legalább 20 alkalommal pályára lép, szerződésének időtartama 2012-ig módosul.

„A kevésbé rosszat választottam… A helyzetem nem volt kielégítő, nem éreztem jól magam, hiszen a szezonban mindössze két Ligakupa-mérkőzésen léptem pályára. Ha ezeket a tényeket veszem figyelembe, előrelépésként értékelhetem a szerződésbontást, ugyanakkor ezzel rizikót is vállaltam. Edzhetek egyedül, előre nem tudhatom, mikor találok csapatot.


Elhelyezkedni viszont talán könnyebb úgy, ha a játékos szabadon igazolható – legalábbis én ebben bízom. Elsődleges célom, hogy Angliában maradjak, de konkrét vágyam nincs, a lényeg, hogy minél hamarabb szerződtessen egy klub, ahol nyárig játszhatok. ”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik