Foci

André Alves nem megy Dél-Koreába, kikapott a Videoton

Elek Ákoshoz hasonlóan André Alves is hazautazott a Videoton spanyolországi edzőtáborából, de egyelőre feleslegesen tette ezt.

A Videoton hivatalos weboldala arról számolt be, hogy André Alves, a csapat gólerős támadója hazaérkezett a spanyolországi edzőtáborból, hogy aláírjon egy új szerződést.

Az utóbbi hónapokban külföldről is több ajánlat érkezett Alves játékjogára, és Alves egy dél-koreai klub invitálására igent mondott. A szerződés aláírására megszervezett tárgyaláson azonban a brazil játékos az előzőleg szóban elfogadott feltételeket tartalmazó ajánlatot mégsem írta alá – írja a vidi.hu.

Alves nyáron lejáró szerződésére tekintettel a Videoton az elmúlt félévben több szerződéshosszabbítási ajánlatot is tett a játékosnak, ő azonban ezeket nem fogadta el.

A Videoton eközben a Basel ellen játszott felkészülési mérkőzést Marbellán, és bár tisztességgel helytállt a Bayern München leendő ellenfele ellen, 1-0-ra kikapott. A találkozón több helyzete volt a magyar csapatnak, az új szerzemény, Torghelle Sándor például háromszor is nagy helyzetben rontott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik