Foci

Gerrard a Liverpoolból vonul vissza

Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának ikonja meghosszabbította szerződését a klubbal.

A Vörösök hivatalos honlapján megjelent közleményből nem derül ki, hány évvel toldották meg az angol válogatott középpályás kontraktusát, csak annyit írtak, hogy „hosszú távra” egyeztek meg egymással a felek.

„Nagyon boldog vagyok, megtisztelő nap ez a számomra. Ez az a klub, amit imádok és amelyiknek gyerekkorom óta szurkolok. Egy álmom vált valóra, mert a világ egyik legnagyobb csapatának vagyok a kapitánya.

Minden nap örömmel jövök dolgozni, azokat az emlékeket pedig semmire sem cserélném, amelyeket nyolcéves korom óta átéltem. Emiatt is hosszabbítottam, reményeim szerint érnek még boldog pillanatok vörös mezben. Meghatott, hogy a klub megadta nekem a lehetőséget arra, hogy addig játsszak itt, amíg vissza nem vonulok. Remélem ez még csak hosszú évek múlva lesz” – mondta a 31 esztendős ikon, aki azt is elárulta, hogy miután szögre akasztotta a stoplist is a klub kötelékében szeretne maradni, az utánpótlás korú labdarúgókkal foglalkozna majd szívesen.


Steven Gerrard
1998 óta tagja a Liverpool első csapatának, eddig 393 bajnokin lépett pályára és 86 gólig jutott. Két-két FA-kupát, angol Ligakupát, angol Szuperkupát, Európai Szuperkupát és egy-egy Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát és klubvilágbajnokságot nyert eddig az együttessel, míg a bajnokságban kétszer is ezüstéremmel zárt a csapattal. 2005-ben a harmadik lett az Aranylabda-szavazáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik