Foci

Távozik a kőkemény védő Kecskemétről

Elhagyja a KTE-t a csapat meghatározó játékosa, Sinisa Radanovic, és szintén nem lép már lila mezben pályára Jovica Stokic sem.

Tovább alakul a KTE labdarúgócsapatának kerete, de eddig csak távozókról érkeznek a hírek a kecskeméti klub háza tájáról.

A csapat hivatalos weboldala közölte, hogy Sinisa Radanovic és Jovica Stokic is elhagyja a várost, mindketten maguk kezdeményezták a váltást.

Radanovic 2011 januárjában igazolt Kecskemétre és azonnal alapembere lett a kupagyőztes csapatnak. Összesen 23 bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett, de ő jegyzi a KTE történetének első és eddig egyetlen nemzetközi kupagólját is, a kazah Aktobe ellenében.

Joco Stokic 2011 nyarán csatlakozott a kerethez, de nem tudott stabil helyet kiharcolni magának. Neki 10 NB I.-es találkozó jutott többnyire csereként, ezeken 2 gólt szerzett, de neki köszönheti a csapat, hogy továbbment a Mezőkövesd elleni kupameccsen, ott két gólt szerzett Stokic.

A ma már Szabó István és Török László szakmai vezetésével készölő KTE már korábban jelezte, nem tart igényt a holland Kelvin Maynardra, Ribánszki Lászlóra, Igor Pisanjukra, és visszatért a Videotonhoz Gyurcsó Ádám is kölcsönszerződése után. Foxi Kethevoamát a francia Metz teszteli, de próbajátékon szerepel Francis Litsingi is.

A Haladás pedig időközben bejelentkezett a csapat alapemberének számító Bori Gáborért. A két klub egyeztet a részletekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik