Foci

A Milan nem tágít Tévez-ügyben

Az olasz bajnoki címvédő nem adja fel, hogy leigazolja az argentin futballistát, de a Manchester Cityt még győzködhetik.

Továbbra is bizonytalan Carlos Tévez sorsa, aki kegyvesztetté vált a Manchester City gárdájánál, ezért jó eséllyel már a télen elhagyja a Roberto Mancini által irányított angol listavezetőt.

Az argentin támadót az utóbbi hetekben leginkább az olasz AC Milan gárdájával boronálták össze, de képbe került a Paris Saint-Germain is, ahogy a hazatérés lehetősége is felmerült.

Az biztosnak tűnik, hogy a Milan már ajánlatot tett a válogatott futballistáért, amit viszont a játékos csapata nem fogadott el. “A Manchester City visszautasította a Tévezért tett ajánlatunkat. Ha később mégis elfogadják, annak örülünk, ellenkező esetben a játékos nem csatlakozik hozzánk. Újra találkozni fogunk a Cityvel, és megpróbáljuk őket meggyőzni január 31-ig” – nyilatkozta Adriano Galliani, a Milan alelnöke.

A hírek szerint az olaszok kölcsönbe, szezon végi megvásárlási opcióval szerződtetnék Tévezt.

A Milan azután kezdett csatárt keresni, hogy Antonio Cassano kisebb szívműtéten esett át. Galliani elmondta, ha Tévez nem jön össze, elképzelhető, hogy másik csatárt igazolnak, de az is lehet, hogy senki sem érkezik.

A piros-feketék jelenleg a második helyen állnak a Serie A-ban, két ponttal lemaradva a listavezető Juventus mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik