Foci

Napi Bendtner: ezúttal a rendőrök hallgatták ki

A Sunderland dán csatára nem fér a bőrébe, ezúttal autórongálás kapcsán kellett kihallgatásra mennie.

Csütörtökön írtunk róla, hogy Nicklas Bendtner mostanság kissé elvetette a sulykot, a Gary Speed előtti tisztelgés alatt például vigyorgott, mint a vadalma, majd nemrég egy koppenhágai pizzériában hívta fel magára a figyelmet harsány viselkedésével.

Az Eurosport pénteki cikke szerint újabb incidens kapcsán merült fel a neve, ugyanis a rendőrség csütörtökön őrizetbe vette őt és csapattársát, a szintén 23 éves Lee Cattermole-t. A Fekete Macskák két labdarúgóját az ügyben hallgatta ki a rendőrség, hogy december 6-án, kedden este legkevesebb három autót megrongáltak Newcastle belvárosában. A páros, miután felelt a nekik feltett kérdésekre szabadon távozott, a nyomozás még folyamatban van.

A pályán eddig gyengén szereplő Sunderland nem kommentálta az esetet, ugyanakkor idén már nem ez az első eset, hogy egy játékosnak meggyűlik a baja törvénnyel a klub háza tájáról, szeptemberben Titus Bramble-t tartóztatták le szexuális zaklatás ás tiltott szerek birtoklása miatt. Ő januárban felel újra a bíróság előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik