Foci

Tovább zárkózik az Inter

Az olasz-labdarúgó bajnokság 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az Inter 1-0-ra nyerni tudott a Genoa otthonában.

Október elején az ítéletidő és a halálos áldozatokat is követelő áradások miatt elhalasztották a Genoa-Internazionale bajnokit a Serie A-ban, a pótlásra kedden kerítettek sort.

Mindkét együttes sikeres bajnoki fordulón volt túl, a Genoa a Siena otthonában diadalmaskodott 2-0-ra, az Inter pedig otthon verte hasonló arányban a Fiorentinát. A meccs előtt mindössze egy pont volt a különbség a két csapat között.

Az első félidőben nem született gól, pedig a napokban Arany Kuka-díjjal “jutalmazottDiego Milito könnyedén eredményes lehetett volt, de közelről Frey kapusba bombázta a helyzetét.

Sok hiba és pontatlanság jellemezte a meccset, ebben a második játékrész sem hozott nagy változást. Nem maradtak azonban gól nélkül a nézők, bár ennek a hazai szurkolók egyáltalán nem örültek: a 67. percben a mezőny egyik legalacsonyabb játékosa, a japán Nagatomo fejjel volt eredményes egy beadás után, ezzel megszerezte a vezetést az Inter.

A mérkőzés végéhez közeledve a Genoa cserejátékosa, Alberto Marchiori rosszul lett a kispadon, hordágyon vitték el a mentők.

A mérkőzésen több gól már nem született, a milánóiak begyűjtötték a három pontot. A nemrégiben még a kiesőzóna közelében tanyázó Inter győzelmének köszönhetően már a hetedik a tabellán, tíz pontra lemaradva a listavezető Juventustól. A Genoa a nyolcadik helyen áll.

Eredmény – Serie A, 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Genoa – Internazionale 0-1 (0-0)
Gólszerző: Nagatomo (67.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik