Foci

Az UEFA szerint nem volt csalás a Zagreb-Lyon-meccsen

Az Európai Labdarúgó Szövetség illetékesei nem találtak illegális fogadásokra utaló jeleket a Dinamo Zagreb-Lyon BL-meccs kapcsán.

Az UEFA csütörtökön közleményben jelezte: megfigyelőrendszere semmi olyat nem jelzett, amely arra utalna, hogy a zágrábi összecsapás – amelyet 7-1-re nyert meg a Lyon -, valamint a csoport másik találkozójának, az Ajax Amsterdam-Real Madrid (0-3) mérkőzésnek a végeredményét befolyásolták volna.

A D csoportban a Real százszázalékos teljesítménnyel zárt az első helyen, a második – továbbjutást érő – helyért pedig a Lyon és az Ajax küzdött.

A szerdai eredmények nyomán a francia együttes lépett tovább jobb gólkülönbségének köszönhetően, mivel az egymás elleni eredmény – két gól nélküli döntetlenről lévén szó – nem döntött a két gárda között.

A meccs összefoglalója:

A csütörtök délelőtti visszhangok között igencsak jelentős számban vannak olyan reakciók, amelyek megkérdőjelezik az utolsó kör tisztaságát. Az egyik fotón és videofelvételen például látszik, ahogyan a Zagreb egyik játékosa rákacsint egy lyonira, amikor azok belőtték sokadik találatukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik