Foci

Tévez fél lábbal már Milánóban van

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke arról számolt be, hogy megegyeztek Carlos Tévezzel.

Az olasz lapok már kedden arról cikkeztek, hogy Adriano Galliani Kia Joorachbiannal, az argentin labdarúgó ügynökével vacsorázott hétfőn este. A lombard klub alelnöke este már arról számolt be, hogy sikerült megegyezni a játékossal, aki a júniusig kölcsönben erősítené a Milant, majd nyártól aláírna egy három és féléves szerződést.

Az Eurosport értesülései szerint a fizetése hetente 82 ezer 600 font körüli lenne, ami jelentős áldozatvállalás Carlos Téveztől, tekintve, hogy az angol iparvárosban hetente 200 ezer fontot tehetett zsebre. A Milan egyelőre Joorachbiannal egyezett meg, az ügynök pedig visszarepült a szigetországba, hogy nyélbe üsse az üzletet a Cityvel is.


“Fontos, hogy a télen eladjuk Carlost, ez nem csak a klub, hanem a játékos érdeke is. Ha esélye van rá, hogy Olaszországba szerződjön, akkor csak ajánlani tudom neki”
– mondta Roberto Mancini vezetőedző, aki korábban már kijelentette, nála már elásta magát a gólerős támadó.

Korábban arról szólt a fáma, hogy a manchesteri klub 4 millió euró ellenében adná kölcsön Tévezt a szezon hátralevő részére, ezt követően pedig további 20 milliót kérne a játékosért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik