Foci

Felavatta a poznani gyepet a válogatott

Egervári Sándor megtartotta edzését a keddi mérkőzés helyszínén, a vadonatúj poznani stadionban.

A keddi meccsnek otthont adó Stadion Miejski a jövő évi Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz, a magyar válogatott hétfői edzésükön letesztelhették a nemrégiben átépített létesítményt. A gyepet néhány napja rakták le, de nem tökéletes eredménnyel, a talaj meglehetősen egyenetlen, ami kedden  megnehezítheti a játékosok dolgát.

Az edzésen minden kerettag részt vett, a pénteki, Liechtenstein elleni összecsapáson kisebb bokasérülést szenvedő Hajnal Tamás is teljes értékű munkát végzett. A legutóbbi lengyel-magyar összecsapáson, 2007-ben éppen Hajnal szerezte válogatottunk győztes gólját, ezek után érthető, hogy a lengyelek külön is érdeklődtek felőle a megérkezés után.

A sajtótájékoztatón Egervári Sándor mellett Dzsudzsák Balázs vett részt, a helyi újságírók elsősorban arról faggatták őket, hogy véleményük szerint a lengyel, vagy a magyar csapat képvisel nagyobb játékerőt.

Egervári elmondta: most úgy érzi, két hasonló képességű együttes mérkőzik meg egymással. Dzsudzsák hozzátette: ő is úgy látja, hogy közel azonos tudású a két együttes, és bízik benne, hogy válogatottunk a svédek elleni győzelem után újra bizonyítani tud egy jó erőkből álló rivális ellen.

A holnapi mérkőzést az észt Hannes Kaasik vezeti, munkáját Marko Leevand és Jaanus Mutli segítik. A negyedik játékvezető a lengyel Szimon Marcinjak lesz.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik