Foci

Elégedetlen a Kaposvár vezetősége

A Rákóczi tíz döntetlent játszott az OTP Bank Liga első 15 fordulójában. Mindössze négyszer kapott ki, de kiesőhelyen áll.

Érthetően nem boldog a Kaposvári Rákóczi vezetősége amiatt, hogy a csapat a 15. helyről várja a “tavaszi” folytatást a labdarúgó NB I.-ben.

Sisa Tibor együttese egy győzelem mellett 10 döntetlent és 4 vereséget gyűjtött be, ezzel 13 pontot szerzett. Illés János, a klub ügyvezető igazgatója nem erre számított. A csapat hivatalos weboldalának értékelte a félszezont.

“Nem azt mondom, hogy nagyon sokkal többre számítottunk, de egy nyugodt középcsapat szintjét azért szerettük volna elérni, és ezt magabiztosan megtartani. Szakmailag meg lehet magyarázni az eddigieket, hiszen lényegében csak az kellett volna, hogy három hazai mérkőzésen döntetlen helyett nyerjünk. Erre minden esélyünk megvolt, és akkor teljesen nyugodt lenne most a helyzet. Így viszont nem vagyok büszke arra, hogy európai csúcstartók vagyunk a döntetlenek tekintetében. Ezt ugyanis senki nem díjazza” – értékelt a sportvezető.

Illés hozzátette, még megvárják a tavaszról előrehozott két mérkőzést, és akkor leülnek a játékosokkal és a szakmai stáb vezetőivel, megvitatják, szükségesek-e változások. Az biztos, hogy a klub rendet és nyugalmat teremtene a labdarúgóknak. A Magyar Kupában a Putnok ellen csak a továbbjutást tudja elfogadni a vezetőség. Mellesleg a második csapat is versenyben van még a kupában, ők az Újpesttel találkoznak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik