Foci

Megütötték Laczkót a Sampdoria drukkerei?

Sajtóértesülések szerint a magyar válogatott hátvéd is kapott a Sampdoria drukkereitől, miután a csapata 4-2-re kikapott a bajnokságban.

Több sajtótermék is arról számolt be, hogy a Sampdoria másodosztályú csapatának szurkolói elégtételt próbáltak venni a csapat tagjain, miután azok részesei voltak a Nocarina elleni 4-2-es vereségnek.

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban eddig pocsékul szerepel az élvonaltól tavasszal búcsúzó együttes, amelynek tagja Koman Vladimir és Laczkó Zsolt is.

A tuttomercatoweb.it oldal szerint a hétvégi bajnoki után a Sampdoria drukkerei megvárták a csapatot hazaérkezésük után. A genovai Cristoforo Colombo repülőtéren a buszuk felé tartó játékosokat és az edzői stáb tagjait mintegy 120 szurkoló megtámadta. A feldühödött drukkerek tojásokat és narancsokat dobáltak a focisták felé, sőt el is érték őket.

Az olasz sajtó szerint négy futballistát, Rispolit (neki kitört a foga is állítólag), Dessenát, Palombót és Laczkó Zsoltot, valamint a csapatorvos Baldarit sikerült is megütniük – írja a samsungsport.hu.

A Nocerina-Sampdoria meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik