Foci

Ikszelt a Kaposvár és a Vasas

Papírforma eredmény Kaposváron: gólnélküli döntetlen született a Rákóczi és a Vasas alsóházi összecsapásán az OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A kiesés elkerülése szempontjából fontos, mégis eseménytelen mérkőzésen a megszokott eredmény született, hiszen a Vasas zsinórban ötödik döntetlenje ez vendégként a labdarúgó NB I-ben, ráadásul egymás után harmadszor játszottak 0-0-át (Pápán, Siófokon és most Kaposváron).

A Rákóczi pedig eddigi tizennégy meccséből kilencet hozott ikszre, hazai pályán ez volt zsinórban a hatodik, összesen a hetedik.

Így nem meglepő, hogy nem forogtak különösebb veszélyben a kapuk, a legközelebb a gólszerzéshez talán a vendégek álltak a mérkőzés hajrájában, amikor Vasas-szöglet után Mechmedovic fejesét védte Hajduch hatalmas bravúrral.

A döntetlen egyik csapatot sem repítette túlságosan előre a tabellán, de az egy ponttal – ideiglenesen mindenképpen – elkerült a kieső helyről a Kaposvár is.

Eredmény – OTP Bank Liga, 14. forduló
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 3000 néző. Vezette: Farkas Ádám
Kaposvári Rákóczi FC – Vasas-HÍD 0-0 (0-0)
Kaposvári Rákóczi FC: Hajduch – Okuka (Dzsavad, 86.), Bank, Graszl K., Jánvári – Hegedűs, Pedro – Gujic, Balázs (Safaric, 72.), Bőle (Haruna, 66.) – Peric. Vezetőedző: Sisa Tibor
Vasas-HÍD: Ilizi – Kovács G., Gáspár, Sütő, Jokic (Farkas Z., 63.) – Kulcsár D., Mehmedagic, Farkas B., Bárányos (Bakos, 91.) – Dajic, Simic (Ferkó, 80.). Vezetőedző: Marian Vlak
Sárga lap: Okuka (51.), Sütő (51.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik