Foci

Pontot szerzett a Norwich az Anfield Roadon

A Premier League szombati jtáknapjának zárómeccsén hiába vezetett Bellamy góljával a Pool, Grant Holt fejese pontot ért a Norwich-nak.

Bár számtalan helyzetet dolgozott ki az első félidőben Kenny Dalglish együttese, Luis Suárez vezetésével sikerült mindet elpuskázni.

Azért a félidő vége előtt csak sikerült megszerezni a vezetést. A szezonban először kezdő, és idei első PL-gólját rúgó Bellamy talált be az újonc kapujába. Russell Martin egy hosszú labdát nem tudott elhárítani, így a walesi tisztán lőhetett. Kísérlete Marc Tierney-n megpattanva jutott túl John Ruddy kapuson.

A második játékrész Suárez szólójával és kapufájával indult. Az uruguayi támadó gólja azonban ismét elmaradt. Helyette a hatvanegyedik percben a Kanárik sokkolták az Anfield Road közönségét. Jobb oldali beadás után Grant Holt két védőt és a pocsékul kimozduló Pepe Reinát is megverve bólintott a hálóba.

A kiélezett végjátékban hősiesen védekeztek a sárga-zöldek, és a szerencsével sem álltak hadilábon, hiszen több, óriási lehetőséget hibáztak el a hazaiak. Újabb értékes két pontot hullajtottak a Vörös Ördögök a bajnokságban. A Liverpool az ötödik, a Norwich a hetedik helyen áll a tabellán, kilenc mérkőzés után.

A találkozó összefoglalója:

Eredmény – Barclays Premier League, 9. forduló
Liverpool – Norwich City 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Bellamy (45.) illetve Holt (61.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik