Foci

Megállíthatatlan a Manchester City

Az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulója után sem talált legyőzőre a Manchester City, ezúttal az Aston Villát intézték el.

Nem csak a Manchester United veretlen az angol élvonal 8. játéknapja után, hanem a városi rivális City is (a szintén veretlen Newcastle holnap játszik a Tottenham ellen).

A Manchester City-Aston Villa 4-1-es mérkőzésen a hazai csapat a szombati játéknap legnagyobb arányú győzelmét aratta, jelezve ezzel a városi vetélytárs MU-nak, hogy komolyan gondolják a bajnoki címért való küzdelmet. A világoskék együttes Balotelli, Johnson, Kompany és Milner góljaival intézte el birminghani ellenfelét.

Roberto Mancini együttese győzelmének köszönhetően átvette a vezetést a tabellán.

A ManCity győzelme (Balotelli ollózós góllal szerzett vezetést):



A feljutók rangadóján, a Norwich-Swansea mérkőzésen is a hazaiak bizonyultak jobbnak, a kanárik Pilkington (2) és Martin góljaival 3-1-re intézték el a tavalyi Championship-rájátszás nyertesét.

Szárnyra kapott az eddig egy kivételével minden meccsét elveszítő Bolton csapata, Bogdán Ádám együttese 3-1-re nyert a szintén gyengélkedő Wigan otthonában. Válogatott kapusunk a kispadon ült Jaaskelainen mögött. A Bolton góljait Reo-Coker, N’Gog és Eagles szerezte.

A QPR – Blackburn meccsen nem játszott Buzsáky Ákos, a magyar válogatott játékos végig a padon ült. A végeredmény 1-1 lett, hazai oldalon Helguson, a vendégeknél Samba volt eredményes.

A Premier League új szezonjában eddig egyetlen meccset nyerő Fulham 2-0-ra kapott ki a Stoke vendégeként. A hazaiak góljait Walters és Delap szerezte.

Eredmények – Premier League, 8. forduló
Manchester City – Aston Villa 4-1 (1-0)
Gólszerzők:
Balotelli (28.), Johnson (47.), Kompany (52.), Milner (71.), illetve Warnock (65.)
QPR – Blackburn 1-1 (1-1)
Gólszerzők:
Helguson (16.), illetve Samba (24.)
Stoke – Fulham 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Walters (80.), Delap (87.)
Wigan – Bolton 1-3 (1-2)
Gólszerzők:
Diame (40.), illetve Reo-Coker (4.), Ngog (45.), Eagles (92.)
Norwich – Swansea 3-1 (2-1)
Gólszerzők:
Pilkington (1., 63.), Martin (10.), illetve Graham (12.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik