Foci

Eseménydús döntetlen Kaposváron

Danilo duplázott, majd tizenegyest érően szabálytalankodott. Kétgólos hátrányból mentett pontot hazai pályán a Rákóczi a labdarúgó NB I-ben.

A Honvéd már a nyolcadik percben meglepte a Kaposvárt az OTP Bank Liga 12. fordulójában, Danilo rögtön az első szöglet után fejjel talált be.

Harmincöt perc elteltével a brazil légiós meg is duplázta az előnyt: Ivancsics Gellért beadását hét méterről vágta a hálóba.

Még az első félidő vége előtt szépíteni tudott a hazai csapat. Danilo rántotta le Balázs Benjámint a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a gólfelelős, Milan Peric értékesítette, így 1-2-es állásnál mentek szünetre a felek.

A fordulás után tíz perccel egy délszláv összjáték végén egyenlítettek a zöldek: Peric ívelt át a hosszú oldalra, Boris Gujic pedig az érkező Bojan Pavlovic fejére továbbított, aki öt méterről nem is hibázott.

A hátralévő fél órában itt is, ott is akadt helyzet, de sem Torghelle, sem Safaric nem tudott kapuba találni, így igazságos döntetlen a vége.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 3500 néző. Vezette: Solymosi Péter

Kaposvári Rákóczi FC – Budapest Honvéd 2-2 (1-2)

Kaposvári Rákóczi FC: Hajduch – Okuka, Graszl, Bank, Jánvári – Kovács O. (Pavlovic, 14.), Pedro – Gujic, Kulcsár (Safaric, 47.), Balázs – Peric (Grumic, 68.) Vezetőedző: Sisa Tibor.

Budapest Honvéd: Kemenes – Lovrics, Debreceni, Johnson, Novák – Abass (Hidi, 75.) Ivancsics, Horváth A., Tchami – Torghelle, Danilo (Délczeg, 84.) Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Peric (45. – 11-esből), Pavlovic (54.) illetve Danilo (8., 35.)

Sárga lap: Okuka (20.), Gujic (29.) illetve Danilo (43.), Ivancsics (45.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik