Foci

„Sokat kell dolgozni, az biztos” – Détári

Détári Lajos a Ferencváros Kaposvár elleni Ligakupa-vereségét követően elmondta, szerdán leszűrték, kire lehet számítani a jövőben.

Szerdán írtunk róla, hogy Détári Lajos legénysége hazai pályán, egy felforgatott csapattal kapott ki 2-0-ra a Kaposvári Rákóczitól a Ligakupa soros fordulójában. A meccs a meglepetésektől sem volt mentes, ugyanis miután Ranilovic kapust kiállította a játékvezető a mezőnyjátékos Zsivóczky Gyula állt a vonalra (már nem volt több cserelehetőség) és egy nagy bravúrral megóvta csapatát az újabb góltól.

Détári a lefújást követően a találkozót közvetítő Sport TV-nek elmondta, nem csak keményebben, de sokkal bátrabban, agresszívebben kellett volna játszania a Fradinak szerdán. Elárulta, lemérték kik azok a játékosok, akikkel számolni lehet közvetlenül az első csapat után. A szakember szerint még nagyon sok munka van a csapattal, de előre tekint mindenki és már a Pápa ellen 12 nap múlva esedékes bajnokira koncentrál mindenki.

 

Gólínségben szenved a csapat, a bajnokságban Tóth Bence talált be legutóbb, még nyolcadik fordulóban, a Zalaegerszeg ellen 2-0-ra megnyert bajnoki 75. percében, azóta a Győr, a Kecskemét és a Videoton kapuját sem tudta bevenni az együttes az OTP Bank Ligában, ráadásul mind a három meccset el is veszítették a zöld-fehérek. A Ligakupában sem túl rózsás a Ferencváros helyzete, ugyanis eddigi mindhárom mérkőzése vereséggel zárult, két lőtt gól mellett pedig már nyolcszor is kapitulált a védelem.

A Magyar Kupa negyedik fordulójában sem vár könnyű feladat Détáriékra, ugyanis a sorozatba a nemzetközi kupaszereplés miatt csak ebben a körben bekapcsolódó fővárosiak az élvonalból az előző szezonban kipottyant Szolnokhoz látogatnak.

Mindenesetre a klub vezetése már lépett az ügyben, ugyanis az FTC a héten leszerződtette egy évre a magyar labdarúgás szamuráját, a japán Homma Kazuót, aki egy évre írt alá az Üllői úton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik