Foci

Nem jön a brazil csatár a Vidibe

Adminisztrációs problémák hiúsították meg César Augusto Hermenegildo leigazolását.

Tassy Márk ügyvezető igazgató vázolta fel a vidi.hu-nak a hétfői történéseket, melyből a székesfehérváriak, illetve a játékos jöttek ki a legrosszabbul.

Történt, hogy a csatárt Spanyolországban tesztelte a szakmai stáb, César Augusto pedig jó benyomást tett dr. Mezey Györgyékre, aki a leigazolását szorgalmazta. A vezetőség is rábólintott, mivel a klub anyagi helyzete, illetve a labdarúgó vételára ezt lehetővé tette, azonban a játékost képviselő ügynökség lassította a szerződtetés menetét. Először is a piros-kékektől is díjazást szerettek volna, mondván igazából őket képviselik, majd maga César csak hétfőn délután, az átigazolási szezon utolsó napján érkezett – előkészített papírok nélkül.

Kiderült, hogy korábban volt egy térdműtétje, ezért megvizsgálta az orvosi stáb, majd miután módosítottak a már kész szerződésén a történtek ismeretében, következhetett a tényleges átigazolási procedúra – este tizenegykor.

César korábbi klubja, a Monte Azul nem regisztrálta korábban a labdarúgót a FIFA TMS-rendszerébe, olyan személy sem volt vele, aki aláírási jogosultsággal rendelkezett volna, valamint a klubnak sem volt erre megfelelő embere. A brazilok jóváhagyó válasza végül éjfél után egy-két perccel futott be, ekkor azonban már késő, lezárt a rendszer, azaz César Aurelio nem lett a Videoton kölcsönjátékosa.

A történtek egy másik labdarúgó, nevezetesen Lencse László sorsát is befolyásolták aki így nem megy kölcsönbe az MTK-hoz, hanem marad a koronázóvárosban.

AJÁNLOTT LINK:

Közel volt az egyezség, de César nem lett a Vidi játékosa (vidi.hu)
Lencse a Videoton FC csatára marad (vidi.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik