Foci

Sorsoltak az utánpótlás-válogatottak jövő évi tornáira

Nyonban, az UEFA központjában az U17-es és az U19-es Európa-bajnoki selejtezők csoportjait állították össze.

Válogatottjaink két-két sorsoláson voltak érdekeltek, hiszen a jövő őszi Eb-selejtezők előtt mindkét csapatunk részt vesz a tavaszi elitkörben is – írja az mlsz.hu.

A sorsoláson eldőlt, hogy U17-es válogatottunk március 24-29. között vívja mérkőzéseit az elitkörben, ellenfelünk Románia, Izland és Oroszország lesz. A minitorna rendezési jogát Magyarország nyerte.

A jövő őszi U17-es Eb-selejtező rendezési jogát szintén Magyarország nyerte el, itt Norvégiával, Andorrával és Fehéroroszországgal kerültünk egy csoportba. A torna mérkőzéseit szeptember 23-28. között rendezik.

U19-es válogatottunk is érdekelt a tavaszi elitkörben, a mieink a német, a török és a macedón korosztályos válogatott mellé kaptak besorolást, a minitorna találkozóit május 31. és június 5. között játsszák le Törökországban.

Válogatottunk ezt követően jövő év novemberében, Portugáliában vesz részt a 2012-es Eb selejtezőjén, a házigazdák mellett San Marino és Feröer-szigetek lesz ellenfelünk. A találkozókat november 4-9. között rendezik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik