Foci

Bernáth és Kabát is játszhat a Harkiv ellen

A Debrecen labdarúgócsapata csütörtökön este fogadja a Metaliszt Harkiv együttesét a Puskás Ferenc Stadionban.

Semmi hír a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) háza tájáról. A Liteksz Lovecs hozzájuk fordult, miután a Lokit mégsem zárták ki Máté Péter jogosulatlan szerepeltetése miatt. Mivel nem érkezett hír a CAS részéről, meccset rendeznek 21 óra 5 perctől csütörtökön a Puskás Ferenc Stadionban – nagyon macerás lenne az ukrán csapatot hazaküldeni az utolsó pillanatban.

A DVSC-TEVA az ukrán Metaliszt Harkiv ellen kezdi meg az Európa Liga csoportküzdelmeit. A pályán ott lehet Bernáth Csaba és Kabát Péter is, mindketten sérüléssel bajlódtak az utóbbi időszakban.

– Az ukrán csapatot csak annyira ismerem, amennyit a sajtóból megtudtam, de közösen majd kielemezzük a játékukat, és akkor már jobban fel tudjuk mérni, hogy mi vár ránk. Úgy megyünk ki a pályára, hogy veszítenivalónk nincs. Csakúgy, mint tavaly a BL-ben, most is küzdünk majd becsülettel. Fontos, hogy mindenki kihozza magából a maximumot, hogy utána tudjunk egymás szemébe nézni – véli a Loki középpályása, akinek nyilatkozata a loki.hu oldalon olvasható.

– Napról napra jobb a lábam, ezért bekapcsolódom a csapat munkájába, remélem, minden rendben lesz, és akkor tagja lehetek a keretnek – ezt még kedd délután nyilatkozta a csapat weboldalának Kabát Péter. – Szerintem a sorsolásunk kedvező. Mindenképpen megpróbáljuk megnyerni a találkozót, mert három ponttal indulni az Európa Liga csoportkörében szerintem nagyon szép teljesítmény lenne.

A mérkőzés játékvezetőjét közben kijelölte az UEFA. Ő nem más, mint a 33 éves macedón Aleksandar Stavrev. Segítői Ljubomir Krstevski és Marjan Kirovski lesznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik