Foci

Halmosi még pár évig légióskodna

A jelenleg a szombathelyi Haladásban játszó magyar középpályást még egy plusz egy éves szerződés köti a Hull Cityhez.

Halmosi Péter a télen érkezett vissza nevelőegyesületéhez fél évre kölcsönbe, mivel a Hull Cityben igen kevés szerep jutott neki a Premier League-ben.

A játékos a haladas.vasnepe.hu-nak elmondta, a magyar bajnokságot követően visszatér a Tigrisekhez, amely ugyan edzőt váltott a bajnokság hajrájára, ám nem sikerült kiharcolnia a bentmaradást, így a következő szezonban a Championshipben vitézkedhet.

„Figyelemmel követtem az angol bajnokság eseményeit. Különösen a Hull City teljesítményére ügyeltem, hiszen a klubhoz még 1+1 éves szerződés köt. Az a tréner (Phil Brown – a szerk.), aki nem tartott igényt a játékomra, már nincs a klubnál. Az új edzőt nem ismerem, és azt sem tudom, hogy maradhat-e a csapat mellett a kiesés után. Az biztos, hogy nyáron a felkészülést a Hull Citynél kezdem. Azt viszont nem tudom, hogy kellek-e nekik, esetleg van-e irántam másik érdeklődő. Ám az biztos, hogy szeretnék még néhány szezont légiósként játszani, szerintem az én sorsom valamikor augusztus végén dől el” – mondta a 30 éves játékos a haladas.vasnepe.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik