Foci

Barcelona-Inter: leosztályozták a címvédőt

A Goal.com internetes szaklap 1-10-ig osztályozta a Barcelona-Inter BL-elődöntő visszavágóján szereplő játékosokat.

A Barcelona ugyan jelentős mezőnyfölényben játszott, de még emberelőnyben sem tudott mit kezdeni a vendég Inter szervezett védekezésével, 1-0-ás győzelme pedig a kiesését jelentette.

Az 1-10-ig osztályozó Goal.com szerint a pazar gólt szerző Piqué, illetve Xavi és Messi nyújtotta a legjobb teljesítményt a címvédő Barcelonában, mind a hárman 7-est kaptak, miközben a lecserélt Ibrahimovicnak be kellett érnie az amúgy nem túl rózsás 5,5-ös érdemjeggyel.

Victor Valdés teljesítményét nem osztályozta a Goal.com, a spanyol kapusnak ugyanis semmi dolga nem volt a szerdai esti találkozón, az Inter ugyanis kizárólag a bekkeléssel volt elfoglalva.

Az olasz csapat ugyanakkor a védekezés magasiskoláját mutatta be, az internetes szaklap pedig magas osztályzatokkal jutalmazta a kapu elé valóságos falat felhúzó milánói játékosok produkcióját: két-két Inter-labdarúgó kapott 8-as, 7,5-ös és 7-es érdemjegyet. A Goal.com értékelése szerint Samuel és Maicon volt a mezőny legjobbja a barcelonai visszavágón.

A Goal.com osztályzatai (1-10-ig):
Barcelona: Valdés -, Dani Alves 6.5, Touré 5,5, Piqué 7, G. Milito 5, Xavi 7, Busquets 5,5, Keita 6, Messi 7, Ibrahimovic 5,5, Pedro 6. Cserék: Maxwell 6, Krkic 6, Jeffrén 5,5
Inter: Júlio César 7, Maicon 8, Lúcio 7,5, Samuel 8, Zanetti 7,5, Cambiasso 7, Thiago Motta 5, Chivu: 6,5, Sneijder 6,5, Eto’o 6,5, D. Milito 6,5. Cserék: Muntari 6, Cordoba -, Mariga -.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik