Foci

Figo az Inter kispadján

Luis Figo, a Barcelona és az Inter korábbi játékosa a milánói capat kispadján foglal majd helyet a Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóján.

José Mourinho, a barcelonai visszavágóra 3-1-es előnnyel érkező Inter edzője elárulta, hogy a klub alkalmazásában álló Luis Figo a cserék mellett, a kispadon foglal majd helyet a Camp Nou-ban.

Ez azért érdekes, mert a labdarúgást tavaly befejező aranylabdás nem éppen a Barcelona-szurkolók kedvence, amiért anno a katalán csapatból az ősi rivális Real Madridhoz igazolt.

Az egyik klasszikus rangadón emiatt egy disznófejet is bedobtak neki a pályára a Barcaleona-hívek, miután árulónak – ne szépítsük -, disznónak tartják a Camp Nouban.

Mourinho is gyakran megfordult korábban a Barcelona stadionjában, miután 1996-tól 2000-ig a katalán együttesnél pályaedzőként, tolmácsként dolgozott. A portugál taktikus elmondta, hálás a Barcelonának, hiszen pályafutása fontos állomáshelyének tekinti Katalónia fővárosát, de ez nem akadályozza meg abban, hogy az Inter edzőjeként búcsúztassa a Barcelonát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik