Foci

Újabb kiütéses debreceni siker

Nagyarányú 5-1-es győzelmet aratott a Debrecen csapata a Soproni Liga 24. fordulójának nyitómérkőzésén a Kaposvár ellen.

A Loki hazai pályán fogadta a Kaposvár csapatát, és nagyarányú, 5-1-es győzelmet aratott. Az első félidőben, bár erősen kezdtek a vendégek, helyzetet igazából csak a Debrecennek sikerült kialakítania, ám ezt nem tudták gólra váltani. A fordulás után az 50. percben a Kaposvár szerzett vezetést, Sztanics jobb oldali szabadrúgására Maróti érkezett, és hat méterről a kapu jobb oldalába csúsztatott.

A vezetés valószínűleg megzavarhatta a Kaposvárt, ugyanis alig 3 perccel később Czvitkovics egy kapushiba után kiegyenlített, majd alig telt el négy perc, és Feczesin lépett ki a védők közül, és 16 méterről laposan a jobb alsóba lőtt. Innentől kezdve a Debrecen a saját játékát játszotta, és hárompercenként lőtt egy gólt. A 60. percben Rudolf volt eredményes szabadrúgásból, a 63-ban Mészáros érkezett kitűnően Cvitkovics keresztlabdájára, míg a 66. percben Coulibaly is betalált a Rudolf felrúgásáért járó büntetőből.

A találkozó végére a Kaposvár teljesen összeesett, a Debrecen simán hozta a mérkőzést. Győzelmével a Debrecen egy pontra megközelítette a listavezető Videotont, amely szombaton a Ferencvárost fogadja, míg a Kaposvár 31 ponttal a hetedik helyen maradt.

Soproni Liga, 24. forduló:
Debrecen – Kaposvár 5-1 (0-0)
Gól: Czvitkovics (53.), Feczesin (57.), Rudolf (60.), Mészáros (63.), Coulibaly (66. – 11-esből), illetve Maróti (50.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik