Foci

Mourinho beszólt Balotellinek

Nyomdafestéket nem tűrő módon szidta játékosát a BL-elődöntőben a portugál tréner.

Az Internazionale-Barcelona-mérkőzés hajrájában küldte pályára Jose Mourinho a fiatal olasz támadót, aki lélektelen játékkal hálálta meg a bizalmat. Mario Balotelli sétálgatott a Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsének utolsó félórájában, amit a portugál szakember nem nézett jó szemmel.

Egy televíziós műsor szemfüles készítői a közvetítés során felfigyeltek arra, hogy Mourinho egészen alpári módon próbálta jobb belátásra bírni a játékosát. A Striscia La Notizia című műsorban kikockázták azokat a képeket, amelyeken a tréner jól láthatóan “Hijo de Puta”-nak (kurafi) nevezte a támadót, aki földhöz vágta a mezét, és úgy vonult le a pályáról a lefújást követően.

A műsor készítői megkeresték az ügyben Balotellit, a nevetséges viselkedése miatt átadták neki az arany tapír díjat, majd megkérdezték, hogy a következő szezonban is az Inter játékosa marad-e. A fiatal támadó egy nevetéssel elintézte a dolgot.

Ha a szurkolókon múlna, akkor Balotellinek mennie kellene, péntek reggel is többen a klub székháza előtt követelték a távozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik