Foci

Geráék ikszeltek, hátrányban a Liverpool

Gera Zoltán csapata a Fulham 0-0-s döntetlent játszott a Hamburg otthonában az Európa Liga elődöntőjének első felvonásán.

Az első félidőben a Hamburg nem igazán tudott mit kezdeni a Gera Zoltánnal a kezdőben felálló Fulhammel. A legnagyobb vendéghelyzet a 31. születésnapját épp a mai napon ünneplő magyar középpályás előtt adódott, de a labda végül mellészállt.

Fordulás után is inkább a biztonságot tartották szem előtt a csapatok, a Hamburg játszott fölényben. Schwarzer kapus pár remek védéssel tartotta a meccsben együttesét, az eredmény pedig már nem változott, így a csapatok 0-0-val várják a második felvonást. Gera Zoltán végigjátszotta a mérkőzést.

Az Atlético Madrid már a 9. percben megszerezte a vezetést, Forlán lőtt némi szerencsével Reina kapujába. Benayoun egyenlített, azonban a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. A második felvonásban már a Liverpool is magára talált, de a madridi védelem ezúttal rendkívül magabiztos volt, így a spanyol csapat egygólos előnyben várhatja a visszavágót.

Eredmények:
Hamburg – Fulham 0-0
Atlético Madrid – Liverpool 1-0 (Forlán 9.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik