Foci

Koeman Dzsudzsákról, Geráról és Szalairól

A magyar válogatott szövetségi kapitánya újabb blogbejegyzéssel jelentkezett a szövetség honlapján.

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitány újabb blogbejegyzést tett közzé a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján. A szakember elmondja, élőben nézte meg több légióskodó honfitársunkat is az elmúlt hétvégén.

Az első Bundesliga gólját szerző Szalai Ádámról a holland jó véleményt fogalmazott meg, kiemelve, hogy végül ő döntötte el a három pont sorsát. Az ellenfélnél csereként pályára lépő Hajnal Tamásról ellenben megjegyezte, hogy a kevés játéklehetőség nem segíti a labdarúgó formájának visszanyerését, de bízik benne, hogy hamarosan újra a Dortmund erőssége lesz.

Erwin Koeman a Fulham és Gera Zoltán remeklésére is kitért, a kapitány újfent leszögezte, Gera előtt nyitva áll a válogatott kapuja, de a labda a játékos térfelén pattog, neki kell megtennie a következő lépést. Szövetségi edzőnk Dzsudzsák Balázst is élőben nézte meg a Feyenoord ellen: Koeman örül, hogy a középpályás a PSV nehezebb hónapjai ellenére is csapata egyik legmeghatározóbb taja.

A holland szakember végül Varga Zoltán tragikus halálát is megemlítette, kifejezve részvétét az egykori legendás labdarúgó családjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik