Foci

Giovinco már nem lép pályára

A Juventus üdvöskéje sérülése miatt a folyó idényben már nem szerepelhet, elképzelhető, hogy szombaton játszott utoljára a torinóiaknál.

Sebastian Giovinco szerda reggel ismét bicegett a csapat vinovói edzésén, izomhúzódása elég súlyosnak tűnik. Az előzetes jelentések alapján a fiatal futballista rásérült a Cagliari elleni 1-0-s győzelemmel végződött bajnokin szerzett kisebb bajára. A támadó középpályás a bajnokság hajrájában valószínűleg már nem lép pályára.

Mivel a távozáson gondolkodik, alighanem utolsó mérkőzését játszotta fekete-fehérben. A Tuttosport úgy értesült, a padon ücsörgéstől megcsömörlött labdarúgó után a Napoli és a Sampdoria is érdeklődik, s bár az „Atomhangya” inkább délre költözne, a genovai Giampaolo Pazzinire hajtó klub valószínűleg a Sampdoriával kötendő megegyezésre hajlik.

„Sebastiannak mindenek előtt állandóságra lenne szüksége, s ezt Torinóban nem garantálhatják neki” – árulta el az olasz sportnapilapnak nyilatkozó Andrea D’Amico, a futballista ügynöke. „Mindannyian tudjuk, hogy kirobbanó tehetség, de szüksége van egy olyan edzőre, aki ezzel egyetért.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik