Foci

Torres egy héten belül játszhat

Jó hírek Rafael Benítez számára – a szombati bajnokit térdsérülése miatt kihagyó Fernando Torres hamarosan pályára léphet.

A támadó nélkül a Liverpool nem igazán ütőképes elől, a Fulham elleni bajnokin például a társak csupán 0-0-ra voltak képesek, s ez még akkor is kevés, ha a londoniak Európában épp a vörösökkel együtt képviselik az angol színeket.

Miközben a társak Geráék ellen tusakodtak, a spanyol válogatott hazautazott Spanyolországba, ahol Ramon Cugat specialista megvizsgálta, s kijelentette, hogy a 26 éves támadó ezúttal megúszta – négy-ötnapos pihentetés után nyugodtan pályára léphet.

„A probléma nem túl komoly, de a pihentetésre szükség lesz, hogy ne álljon fenn a veszély. Ne felejtsük, arról a térdről beszélünk, amelyiket januárban műteni kellett” – fogalmazta meg tanácsait a Daily Mailnek nyilatkozó Cugat. „Normális esetben játszhat a jövő héten, a döntés immár a Liverpool orvosain és a menedzserén múlik.”

A Liverpool hétfőn a West Ham United ellen szerepel bajnokin, ezt követően az angolok Madridba utaznak, ahol épp Torres korábbi egyesülete, az Atlético ellen lépnek pályára az Európa Liga elődöntőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik