Foci

Tévez nem hajt a tréningeken

Rio Ferdinand, a Manchester United védője szerint volt csapattársa, a ma már a városi rivális Cityt erősítő Carlos Tévez nem hajt az edzéseken.

“Carlos érdekes egyéniség. Amikor nálunk játszott, közel sem adott bele mindent az edzéseken, a mérkőzésekre spórolta az energiáját, kizárólag a konditeremben dolgozott keményen” – mondta Rio Ferdinand a The Sun című bulvárlapnak.

“Nekem minden áldott nap keményen kell edzenem, hogy jó teljesítményt nyújtsak a meccseken, de nála működik, hogy a mérkőzésekre spórolja az erejét, hiszen hihetetlenül nehéz ellene védekezni” – tette hozzá a válogatott futballista, aki a hétvégén összemérheti erejét, tudását Tévezzel, lévén szombaton derbire kerül sor Manchesterben.

A két csapat a Ligakupában kétszer már találkozott a szezonban, és noha a MU ment tovább, az argentin csatár is kitett magáért, miután háromszor is bevette volt csapata kapuját. A hétvégi rangadó előtt a United a második, a City a negyedik helyen áll a tabellán – 11 pont választja el egymástól a két manchesteri csapatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik