Foci

Marad Tornyi Barnabás?

Nincs változás a vezetőedzői poszton a Diósgyőr labdarúgócsapatánál, s a Vasas elleni, szombati vereség után kedden is Tornyi Barnabás irányította az edzést.

Az élvonal utolsó helyén álló DVTK mindkét edzését Tornyi Barnabás tartotta kedden, igaz, a két tréning között találkozott a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójával, Nagy Bélával, de rövid beszélgetésük még nem eredményezett edzőcserét – olvasható a szerdai Észak-Magyarországban.

Tornyi egyébként a fővárosi bajnoki után világossá tette, hogy a sikertelenség ellenére sem kíván lemondani, így arról, hogy vele vagy mással fejezi be a bajnokságot az együttes, Nagy Béla dönthet.

A cikk emlékeztet arra, hogy a diósgyőriek idei hat meccsükön a lehetséges 18 pontból csupán egyet szereztek, így jelenleg 9 pontos a lemaradásuk a még bennmaradást jelentő 14. helytől.

A Nemzeti Sport szerdai száma szerint ugyanakkor az edzőcserére hamarosan sor kerül, és az a legvalószínűbb, hogy házon belül oldják meg a váltást. Az új tréner Tóth László sportigazgató lehet, míg Tornyi Barnabást nem elküldenék, hanem felmentenék a munkavégzés alól, azaz minden hónapban megkapná a fizetését szerződése lejártáig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik