Sport

Kézi-BL: eljött a veszprémi bosszú ideje

A múlt vasárnapi vereség után szombaton ismét a Paris Saint-Germain csapatával játszik a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. Az előző idényben bronzérmes veszprémiek múlt hétvégén veszítették el veretlenségüket, Párizsban 33-28-ra kikaptak.

Az ujjtörés után gyógyuló Nagy László nem játszhatott – a hírek szerint ezúttal már bevethető lesz -, a korábbi hetekben remekül teljesítő irányítót, Lékai Mátét pedig nagyszerűen semlegesítették a franciák. Sérülés miatt Daniel Narcisse, Luka Karabatic és Luc Abalo is hiányzott a PSG-ből, amely ennek ellenére egyénileg és csapatként is jobban teljesített.

Volt egy húszperces rövidzárlat, amikor problémáink voltak a védelemmel, ezen javítanunk kell. Tudjuk, hogy képesek vagyunk jobban játszani

nyilatkozta klubja honlapján Ljubomir Vranjes, a magyar csapat vezetőedzője.

Dragan Gajic – aki öt gólt dobott Párizsban – elárulta, nagyon csalódottak voltak, mivel a második félidőben komolyabb agresszivitást mutattak, és nagyon meg akarták nyerni a meccset.

Komoly vággyal és szenvedéllyel fogunk pályára lépni szombaton, de persze mindvégig hideg fejjel.

A mérkőzést 17.30-tól rendezik majd szombaton.

Kézilabda Bajnokok Ligája, B csoport, 8. forduló

Telekom Veszprém – Paris Saint-Germain (francia) 17.30

Az állás: 1. Paris Saint-Germain 12 pont, 2. Telekom Veszprém 11, 3. Flensburg-Handewitt (német) 10, 4. Vive Kielce (lengyel) 6, 5. Meskov Breszt (fehérorosz) 5 (190-194), 6. Celje PL (szlovén) 5 (209-222), 7. THW Kiel (német) 5 (165-182), 8. Aalborg (dán) 2

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik