Sport

Nyakánál fogva rántotta a földre, majd ütni kezdte ellenfelét az NFL-es

Elég paprikás lett a hangulat a Jacksonville Jaguars és a Cincinnati Bengals meccsének második negyedében. A hazaiak játékosa, Jalen Ramsey lökte el ellenfelét, AJ Greent, aki erre felpattant a fűről, a nyakánál fogva a földre rántotta a Jaguars védőjét, majd ököllel ütni kezdte – más kérdés, hogy a fejvédőjén, ami azért nem tűnik valami jó ötletnek. Mindkettejüket kiállították a meccsen, a Jaguars tök simán nyert 23-7-re.

Nem ez volt az egyetlen meccs, amin dulakodás történt:

  • a San Francisco – Arizona találkozón (10-20), a hazaiaktól Antoine Bethea ütközte túl későn a vendégek irányítóját egy játék után, amiből lett egy kiadós lökdösődés, végül Frostee Rucker, Carlos Hyde és Hassan Reddick is idő előtt befejezte a meccset;
  • a New Orleans – Tampay Bay mérkőzésen pedig a vendégek irányítója, Jameis Winston provokált ki egy kis balhét, aminek az lett a vége, hogy Mike Evans legyalulta Marshon Lattimore-t.

Volt két elég nagy kiütés a játéknapon, a Los Angeles Rams 51-17-re győzte le a New York Giantset, a Philadelphia Eagles 51-23-ra a Denver Broncost. A fő meccsen az Oakland Raiders Miamiban tudott győzni 27-24-re.

Eredmények – 9. játékhét

New York Jets–Buffalo Bills 34–21

Carolina Panthers–Atlanta Falcons 20–17

Houston Texans–Indianapolis Colts 14–20

Jacksonville Jaguars–Cincinnati Bengals 23–7

New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers 30–10

New York Giants–Los Angeles Rams 17–51

Philadelphia Eagles–Denver Broncos 51–23

Tennessee Titans–Baltimore Ravens 23–20

San Francisco 49ers–Arizona Cardinals 10–20

Seattle Seahawks–Washington Redskins 14–17

Dallas Cowboys–Kansas City Chiefs 28–17

Miami Dolphins–Oakland Raiders 24–27

Ajánlott videó

Olvasói sztorik