Sport

Kozma Dominik szerint az úszásról csak jelen időben lehet beszélni

kozma dominik (kozma dominik, )
kozma dominik (kozma dominik, )

A budapesti vizes világbajnokság legviccesebb úszója ezúttal a sportolói pályafutásról úgy általában mondott őszintét. A sportoló nyári pihenője utáni első felkészülési napját a Cool Story Bro csatorna követte végig.

Megkérdeztük, mi van Kozma Dominik gatyájában
Sporttörténelmet írt a magyar 4 x 100-as férfi gyorsváltó a Duna Arénában vasárnap, miután óriási úszással világbajnoki bronzérmet nyert a Németh,

Kozma Dominik sok mindenről beszélt, elmesélte, miért nem követte a labdarúgó pályára édesapját, az Újpest negyvenszeres válogatott futballistáját, miért lett inkább úszó és arról is beszélt, tisztában van vele, hogy az úszásról, a sportról csak jelen időben érdemes beszélni.

Fanatikusan kell szeretni az elején, hogy amikor ennyire nehézzé válik az egész, akkor ezen át tudjál lendülni. Mert különben már rég abbahagytuk volna és elindultunk volna valami olyan pályán, aminek van jövője. Mondjuk ki, az úszásnak, vagy akármelyik sportnak alapvetően nincs jövője. Egy rövid ideig tart, aztán egyszer csak megszakad. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Ezt vagy el tudod fogadni és együtt tudsz élni vele, vagy hagyd abba és kezdj el dolgozni

– fogalmazott a 4 x 100-as vegyesváltóban vb bronzérmes úszó, aki azonban a riport végén mindenkit megnyugtatott; lesz ő még olimpiai bajnok, nem is egyszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik